274289

افزایش تولید مس «آیوانهو» در سه‌ماهه سوم؛ عقب‌ماندن از هدف‌گذاری سالانه

دنیای معدن: شرکت معدنی آیوانهو مستقر در تورنتو، شاهد افزایش تولید در مجتمع «کاموآ-کاکولا» واقع در کنگو نسبت به دوره قبل بوده است.

به گزارش دنیای معدن، جهش ۳۰ درصدی در نرخ استخراج زیرزمینی، میزان تولید مس شرکت «آیوانهو ماینز» (Ivanhoe Mines) را در سه‌ماهه سوم به ۷۶ هزار و ۴۰۱ تن رساند؛ با این حال، این شرکت پیش‌بینی کرده که مجموع تولید سالانه آن در محدوده پایین پیش‌بینی‌های ارائه‌شده قرار خواهد گرفت.

 «آیوانهو» تایید کرده که روند تولید سالانه به سمتِ کفِ بازه هدف‌گذاری‌شده (یعنی ۲۹۰,۰۰۰ تا ۳۱۰,۰۰۰ تن ) حرکت می‌کند. در پایان سه‌ماهه سوم، حدود ۴۳ هزار تن مس در موجودی انبار این مجموعه وجود داشت که شامل کنسانتره‌ فروخته‌نشده و مواد در حال عبور از چرخه ذوب بود.

نرخ حفاری معدنی در سراسر این مجتمع اکنون از ۷۰۰ هزار تن در ماه فراتر رفته و توسعه عملیات زیرزمینی را به بالاترین سطح ثبت‌شده رسانده است.

روابط عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات

 

دیدگاهتان را بنویسید