مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست ایمپاسکو تاکید کرد:تقدیر از واحدهای برتر HSEE/ ایمنی و بهداشت یک رویکرد کلان مدیریتی است
دنیای معدن - مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست ایمپاسکو گفت: در همایش سالیانه HSEE که با حضور مدیران ایمنی، بهداشت و محیط زیست واحدهای تابعه ایمپاسکو برگزار شد، از واحدهای برتر HSEE تقدیر به عمل آمد.
به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی ایمپاسکو، پرهام خواجهپور، مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از برگزاری همایش سالانه HSEE با حضور مدیرعامل، معاون محترم اکتشاف و بهرهبرداری، مدیر HSE ایمیدرو و کلیه مدیران HSEE واحدهای زیرمجموعه خبر داد.
وی گفت: همایش سالیانه HSEE با هدف مرور عملکرد، تبادل تجربیات و بررسی راهکارهای ارتقای شاخصهای HSEE برگزار شد.
خواجهپور اظهار کرد: ایمپاسکو HSEE را صرفاً یک واحد نظارتی نمیداند، بلکه آن را به عنوان یک رویکرد کلان مدیریتی در تمامی سطوح سازمانی دنبال میکند. رویکردی که سلامت نیروی انسانی، صیانت از محیط زیست و ایمنی فرآیندها را تضمین کرده و در نهایت منجر به کاهش هزینهها، افزایش بهرهوری و پایداری در تولید میشود.
وی با مرور گزارش عملکرد سال گذشته واحدهای HSEE، تصریح کرد: این گزارشها با هدف ارزیابی جامع عملکرد و بررسی نقاط قوت و قابل بهبود تدوین شد. با بهرهگیری از این دادهها، قادر خواهیم بود سیاستهای موثرتر و هدفمندتری در زمینه ایمنی، بهداشت شغلی، محیط زیست و انرژی تعریف کنیم.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست ایمپاسکو عنوان کرد: در این همایش، پیشنهادهای تخصصی مدیران و کارشناسان نیز مطرح شد که بسیاری از این پیشنهادها میتواند مبنای ارتقای اقدامات ایمنی در پروژههای معدنی آینده قرار گیرد.
وی همچنین بر استمرار برگزاری جلسات دورهای HSEE تاکید کرد و گفت: با برگزاری جلسات مشابه به صورت فصلی، امکان رصد پیوسته عملکرد و بازنگری در تصمیمات فراهم خواهد شد.
در بخش پایانی همایش، از واحدهای برتر و شایسته تقدیر در حوزه HSEE بر اساس ارزیابیهای انجام شده تقدیر به عمل آمد. واحدهای برتر HSEE به ترتیب شامل مجتمع سنگآهن سیرجان، شرکت صنعتی و معدنی گلگهر (راهبر معدن یک گلگهر)، شرکت معدنی ماهان سیرجان (راهبر معدن پنج گلگهر)، شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین (راهبر معدن سه گلگهر)، مجتمع فروکروم سبزوار، شرکت پارت گوال (راهبر فروکروم) و مجتمع معدنی چادرملو مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین مجتمع معادن زغالسنگ طبس، مجتمع تیتانیوم کهنوج، شرکت ذوب آهن فولاد آلیاژی پاسارگاد (راهبر تیتانیوم)، شرکت توسعه معادن سرب و روی مهدیآباد (راهبر کوچکعلی شمالی) شایسته تقدیر شناخته شدند.
خواجهپور در پایان با تاکید بر اینکه HSEE نقش کلیدی در تابآوری سازمانی، کاهش حوادث و ارتقای سرمایه انسانی دارد، خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری هدفمند در حوزه HSEE، یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار و پیشنیاز رشد بهرهورانه در معادن کشور است.
گفتنی است در پایان این مراسم از بازنشستگان حوزه EHSE به عنوان پیشکسوتان این حوزه تقدیر به عمل آمد.
دیدگاهتان را بنویسید