272892

*امیدرضا محبعلی مدیرعامل یاقوت توسعه معادن و فلزات شد*

دنیای معدن: با حضور دکتر قائمی‌راد، معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر شرکت‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت یاقوت توسعه معادن و فلزات خاورمیانه برگزار شد.

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی *ومعادن؛*  بر اساس این گزارش، امیدرضا محبعلی سکان مدیریت این شرکت را بر عهده گرفت و از تلاش‌ها و خدمات حسین شاه‌واروقی فراهانی، مدیرعامل پیشین، قدردانی شد.

محبعلی از مدیران باسابقه حوزه معدن و صنایع معدنی است که پیش از این مسئولیت‌هایی از جمله مدیرعاملی شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا، معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و مدیریت مجتمع پتاس خور و بیابانک را بر عهده داشته است.

 شرکت یاقوت توسعه معادن و فلزات خاورمیانه نیز به‌عنوان بازوی تخصصی هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در حوزه اکتشاف، مأموریت اجرای پروژه‌های اکتشافی، حفاری، ارائه خدمات فنی و مهندسی و سرمایه‌گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی را دنبال می‌کند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید