بهترین خبر ممکن از سوی فابیو کاناوارو برای هواداران استقلال + جزئیات
دنیای معدن: فابیو کاناوارو سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان : با جلال الدین ماشاریپوف صحبت کردم، او دویدن را آغاز کرده است
به گزارش دنیای معدن، فابیو کاناوارو سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان گفت : با ماشاریپوف صحبت کردم. او دویدن را آغاز کرده و تقریباً آماده حضور در این تورنمنت بود. امیدوارم در اردوی ماه مارس همراه تیم باشد. در ابتدای اردو ۹ بازیکن را نداشتیم و سپس ۳ بازیکن دیگر هم مصدوم شدند؛ این موارد در تیمهای ملی طبیعی است.
فابیو کاناوارو سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان پس از پایان دیدار مقابل ایران در نشست خبری درباره وضعیت جلالالدین ماشاریپوف، ستاره استقلال صحبت کرد. خبر مهمی را داد. او گفت:
با ماشاریپوف صحبت کردم. او دویدن را آغاز کرده و تقریباً آماده حضور در این تورنمنت بود. امیدوارم در اردوی ماه مارس همراه تیم باشد. در ابتدای اردو ۹ بازیکن را نداشتیم و سپس ۳ بازیکن دیگر هم مصدوم شدند؛ این موارد در تیمهای ملی طبیعی است.
دیدگاهتان را بنویسید