267349

رای گرندز فیفا منتشر شد/ استقلال از محرومیت نقل و انتقالاتی رهایی می‌یابد؟

دنیای معدن: صدور گرندز رای فیفا در خصوص شکایت منتظر محمد از استقلال باعث شده تا آبی پوشان برای رهایی از محرومیت فرصت پیدا کنند.

به گزارش دنیای معدن، منتظر محمد به دلیل فسخ غیرموجه از استقلالی‌ها شکایت کرده بود و فیفا هم به دلیل فسخ‌های متعدد حکم به بسته شدن پنجره استقلال داد.

در آن زمان، منتظر محمد مورد توجه جواد نکونام، سرمربی آبی‌پوشان قرار نداشت و در نتیجه استقلالی‌ها ترجیح دادند قرارداد وی را فسخ کنند؛ فسخی که با اعتراض منتظر محمد همراه شد. حال اما با انتشار نسخه نهایی و کامل رای فیفا مشخص شده فدراسیون فوتبال در پاسخ به فیفا درباره منتظر محمد اعلام کرده این بازیکن قرارداد رسمی با استقلال ندارد.

همچنین اینکه در رای آمده است، خود منتظر محمد پس از فسخ، در تمرینات یک تیم دیگر (آلومینیوم) شرکت کرده و این یعنی تخلف؛ تخلفی که اگر استقلالی‌ها آن را اثبات کنند می‌توانند از پنجره‌های بسته رهایی یابند.

در نهایت البته باید دید استقلال برای دفاع از خود در این رابطه چه می‌کند و آیا می‌تواند تخلف محمد را اثبات کرده و پنجره خود را باز کند یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید