234054

رئیس تحقیقات مواد و انرژی فولاد مبارکه مطرح کرد؛

بهره‌گیری از "نوآوری باز" شاه‌کلید تحقیق و توسعه در فولاد مبارکه

دنیای معدن: رئیس تحقیقات مواد و انرژی شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه فعالیت خود را از ۶ سال گذشته در جهت ارتقای تحقیق و توسعه روی "نوآوری باز" آغاز کرده و تمهیدات مختلف برای برقراری ارتباط و استفاده از متخصصان و جوانان اندیشمند و شرکت‌های دانش‌بنیان در برنامه خود گنجانده است.

به گزارش دنیای معدن، حشمت‌اله حدادی‌نژاد در حاشیه رویداد "عصر امید" در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: راهبرد فولاد مبارکه بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی است و در این مسیر، به دنبال قطع کامل وابستگی به قطعات، تجهیزات و تکنولوژی‌های خارجی است.

وی با اشاره به گام‌های مثبت فولاد مبارکه طی سال‌های گذشته در راستای شناسایی معادنی که می‌توانند تأمین‌کننده مواد اولیه تولید فولاد مبارکه باشند، افزود: فولاد مبارکه در این مسیر به نتایج خوبی رسیده و معادنی را شناسایی کرده که تاکنون روی آن هیچ‌گونه فعالیتی انجام نشده است.

رئیس تحقیقات مواد و انرژی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: بسیاری از معادن در حال بررسی قرار دارند تا ارزش افزوده خوبی برای فولاد مبارکه فراهم سازند و علاوه بر این، امکان بهره‌گیری برای سایر مجموعه‌های فولادی نیز وجود دارد.

وی اذعان داشت: اولویت نخست فولاد مبارکه در حوزه معادن، معدن‌های آهنی است که امکان تأمین کنسانتره به عنوان خوراک کارخانه را فراهم سازد و گام بعدی فروآلیاژها هستند.

حدادی‌نژاد پیرامون این موضوع که معدن سنگ آهن سنگان(در خراسان رضوی) تا چه میزان می‌تواند پاسخگوی نیازها باشد، گفت: فولاد مبارکه در راستای افزایش ظرفیت تولید و در جهت رشد پایدار، بر معادن دیگری که تاکنون روی آن‌ها فعالیتی انجام نشده، بررسی می‌کند.

وی تصریح کرد: فولاد مبارکه فعالیت خود را از ۶ سال گذشته در جهت ارتقای تحقیق و توسعه روی "نوآوری باز" آغاز کرده و تمهیدات مختلف برای برقراری ارتباط و استفاده از متخصصان و جوانان اندیشمند و شرکت‌های دانش‌بنیان در برنامه خود گنجانده است.

رئیس تحقیقات مواد و انرژی شرکت فولاد مبارکه عنوان داشت: شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه که در سال ۹۹ تأسیس شد، به‌منزله شتاب‌دهنده‌ای برای پروژه‌هایی است که نیاز به عملیاتی‌سازی دارند؛ فعالیت پژوهشکده فولاد، به عنوان گامی خارج از بروکراسی اداری، این است که بتواند کارهای تحقیقاتی که نیاز به محققین داخلی و خارجی دارد و قراردادهای مربوط به آن‌ها را عملیاتی سازد.

وی در پایان اضافه کرد: برای ارتباط بیشتر و بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی شرکت‌های دانش‌بنیان، سامانه‌ای تحت عنوان "پژوهان " به آدرس https://rim.msc.ir راه‌اندازی شده که دانشجویان، استادان و پژوهشگران و محققان می‌توانند پیشنهاد و طرح‌های خود را در این سامانه بارگذاری کنند تا مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید