266899

2همت برای ارتقا ایمنی در معدن زغال سنگ طبس هزینه شده است

دنیای معدن: رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: از سال گذشته تاکنون حدود۲.۵ همت برای ایمن سازی معادن زغال سنگ منطقه طبس هزینه شده است.

 

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران، مهندس محمد آقاجانلو در آیین کلنگ زنی پروژه SMR و مراسم افتتاح تصفیه خانه پساب بهداشتی و آزمایشگاهی این مرکز افزود: خوشبختانه هفته گذشته شاهد افتتاح پایگاه امداد و نجات معادن زغال سنگ طبس بودیم که با هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی این پایگاه به بهره‌برداری رسید.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: برای جلوگیری از وقوع حوادث در معادن کشور اقدامات بسیار خوبی در دستور کار قرار گرفته است تا از این پس شاهد این حوادث ناگوار در معادن کشور نباشیم.

آقاجانلو با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های جدید در حوزه معادن و صنایع معدنی کشور اظهار داشت: خوشبختانه ظرفیت‌های خوبی در معادن کشور برای افزایش تولید با استفاده از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدید وجود دارد که باید به این ظرفیت‌ها توجه ویژه‌ای شود تا از کاهش تولید در عرصه‌های معدنی کشور جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: توجه بیشتر به ظرفیت‌های معدنی و دانش متخصصان داخلی وظیفه همه ما است تا در این حوزه از نیروهای دانشگاهی و متخصص به خوبی استفاده شود.

آقا جانلو به اهمیت تولید فولاد سبزاشاره کرد و افزود: برای توسعه فولاد سبز در کشور اقدامات خوبی انجام شده تا بتوانیم با ارزش افزوده بیشتری صادرات کشور را در این حوزه افزایش دهیم.

وی تاکید کرد: توسعه فولاد سبز در کشور باعث می‌شود که هزینه‌های تولید محصولات فولادی کاهش یابد و درآمدهای  حوزه معدنی نیز با استفاده از تکنولوژی‌ها و فناوری‌های روز افزایش یابد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: فعالیت مراکز تحقیقاتی در توسعه فعالیت‌های معدنی و به خصوص محصولات با ارزش افزوده بیشتر نقش مهمی دارد و انتظار داریم با استفاده از تکنولوژی‌های جدید زمینه های صادرات محصولات معدنی و فولادی در کشورمان در این حوزه بیش از پیش تقویت شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید