آقاجانلو: شرکت های معدنی و صنایع معدنی، برای دوران پس از تحریم آماده شوند
دنیای معدن: رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: شرکت های معدنی و صنایع معدنی، برای دوران پس از رفع تحریم ها آماده شوند.
به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو در جلسه کنترل مدیریتی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با بیان این مطلب گفت: شرکت ها برای هر دو سناریوی «حذف تحریم ها» و «فشار حداکثری»، آماده شوند تا شرکت های زیرمجموعه از نظر فرصت های پیش رو یا چالش های احتمالی، با مشکل خاصی مواجه نشوند.
وی افزود: شرکت ها باید شرایط لازم را برای دوران رفع تحریم ها آماده کنند تا در صورت نتیجه دادن مذاکرات، از فرصت های سرمایه گذاری به نحو مطلوب استفاده شود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به موضوع ناترازی انرژی در صنایع، اظهار داشت: با توجه به این موضوع، ضرورت دارد مدیریت شرکت گل گهر برای اجرای طرح ها، اولویت بندی کند و طرح هایی که با مشکل کمبود انرژی مواجه نمی شوند را در اولویت قرار دهد.
وی ادامه داد: همچنین، این شرکت، با توجه به کاهش تقسیم سود، طرح های اولویت دار را مشخص کند. موضوع دیگر اینکه، این شرکت سود سالانه را طی 5 سال گذشته و 5 سال آتی با مبنای قیمت ثابت و کسر تورم، محاسبه کند تا با دستیابی به سود واقعی، برای توسعه آتی شرکت برنامه ریزی شود.
ضرورت طراحی نظام حکمرانی هلدینگ در گل گهر
سمیه خلوصی، معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو در این نشست با بیان اینکه طرح های مختلف پیشران با همه محدودیت ها به بهره برداری و تولید رسید، تصریح کرد: اکنون شرکت گل گهر به صورت یک هلدینگ فعالیت می کند و درنتیجه، باید در آن، نظام حکمرانی هلدینگ طراحی شود تا شرکت های زیرمجموعه در برابر چالش ها آسیب نبینند.
وی افزود: برای این منظور، کنترل های مدیریتی برای شرکت های زیرمجموعه تعریف و راهبردهای هلدینگی برای آنها مشخص شود. همچنین، پیشنهاد می شود درصدی از شرکت های این مجموعه با هدف جذب سرمایه گذار و تامین مالی، در بورس عرضه شود؛ چرا که مکانیزم های کنترلی در بورس ساختارمندتر است.
راه اندازی 15 طرح با اشتغال مستقیم حدود 2830 نفر تا 15 ماه آینده در گل گهر
ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در جلسه مذکور با بیان اینکه طی 15 ماه آینده، 15 طرح با سرمایه گذاری 163 هزار میلیارد تومان به بهره برداری می رسد، گفت: این طرح ها به ترتیب زمانی شامل احداث مجتمع آب شرینکن 2 بندرعباس، احداث فاز 1 نیروگاه خورشیدی 40 مگاواتی، کارخانه احیای مستقیم 1.76 میلیون تنی مگامدول جهان فولاد و فاز زیرساختی شهرک صنعتی گل گهر است.
وی ادامه داد: خرید ماشین آلات معدنی ناوگان معدنی، پایانه ریلی و سایت انباشت و برداشت گندله، مگامدول گهر زمین شماره 1 در بردسیر، بهبود کیفیت محصول گندله سازی شماره 1، نیروگاه گازسوز 15 مگاواتی، واحد سولفورزدایی از گازهای خروجی کارخانه گندله سازی شماره 1، بهبود کیفیت محصول گندلخه سازی شماره 2، کارخانه فولادسازی راور و پست برق، کارخانه فولادسازی و نورد توسعه آهن و فولاد گل گهر، از دیگر طرح های قابل راه اندازی خواهد بود.
عتیقی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این طرح ها، بیش از 2830 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید