242855

مدیرعامل شرکت تجلی: اواخر نیمه اول امسال معدنکار باختر وارد بورس می شود

دنیای معدن-مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: پیش بینی می شود که شرکت معدنکار باختر در اواخر نیمه اول امسال وارد بورس شود که مقدمات این مهم قبل از خرید ۴۰ درصدی سهم این شرکت توسط تجلی انجام شد و اکنون با شتاب لازم در دست اجراست.

به گزارش خبرنگار دنیای معدن، مرتضی علی اکبری بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران در محل این شرکت تصریح کرد: سهامدار عمده معدنکار باختر شرکت صنعتی و معدنی صبانور به میزان ۶۰ درصد است .

وی اضافه کرد : سرمایه شرکت معدنکار باختر در ابتدای خرید سهام آن توسط تجلی ۱۶۶ میلیارد تومان بود،  اما اکنون به ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده و همه این سرمایه برای خرید ماشین آلات جدید اختصاص یافت.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات یاداور شد: امروز تامین ماشین آلات بویژه در بخش معدن و صنایع معدنی در سطح کشور مشکلات خاص خود را دارد و شرکت های توانمند در این ارتباط انگشت شمارند و شرکت معدن کار باختر تلاش های ارزنده ای برای تامین ماشین آلات انجام داده و پیش بینی می شود این شرکت با سودآوری که خواهد داشت ، در آینده از شرکت  های خوب صبانور و تجلی باشد.

وی گفت: شرکت معدنکار باختر برای عملکرد سال ۱۴۰۱ حدود ۷۰ میلیارد تومان سود خواهد داشت و در مناقصه معدن جانجا ( سیستان و بلوچستان ) نیز این شرکت در بین چهار شرکت واجد شرایط برنده شد و قرار است عملیات خاکبرداری و باطله برداری این معدن توسط معدنکار باختر انجام شود.

وی اضافه کرد: براساس اسناد مربوطه در فاز اول از معدن جانجا ۲۰ میلیون متر مکعب خاکبرداری و باطله برداری می شود و در ظرف مدت سه سال از قرار هر متر مکعب ۸۹۰ هزار ریال معادل ۱۷۸۰۰ میلیارد ریال ارزش قرار داد است.

شرکت معدنکار باختر در حوزه احداث،  تجهیز و راه اندازی کارخانجات و خطوط تولیدی و اجاره ماشین آلات،  خرید و فروش واردات و صادرات ماشین آلات،  حمل و نقل داخل معادن و ...فعالیت می کند.

شرکت تجلی توسعه معادن وفلزات از شرکت های پروژه محور برای اولین بار اسفند ماه ۹۸ددر هلدینگ معادن وفلزات ( ومعادن ) با محوریت تکمیل پروژه های زنجیره فولاد از معدن تا نورد شکل گرفت.

اولویت اول شرکت های پروژه محور سودآوری از طریق عملیات اجرایی نیست، بلکه افزایش درصد پیشرفت پروژه ها در اولویت قرار دارد.

سودآوری در شرکت های پروژه محور با پیشرفت پروژه و افزایش در قیمت سهام اینگونه از شرکت ها ایجاد می شود ، در واقع مبنای سود دهی شرکت های پروژه محور از طریق تقسیم سود نیست، بلکه از طریق افزایش قیمت هر سهم محقق می شود.

مدیرعامل تجلی: ۲۴ معدن در وسعت بیش از یک میلیون کیلومتر مربع در اختیار داریم مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن وفلزات گقت: اکنون یک میلیون و ۶۳۷ کیلومتر مربع مساحت ۲۴ معدن تحت پوشش این شرکت است که ۵۰ درصد آن مربوط به عناصر نادر خاکی است.

مرتضی علی اکبری عصرگاه امروز ( شنبه ) به خبرنگاران توضیح داد: آنالیز به عمل آمده در آزمایشگاه های معتبر داخلی و خارجی از عناصر نادر خاکی در معادن تحت پوشش، گویای این است که عناصر جدیدی شناسایی شده ارزش اقتصادی آنها بمراتب بیشتر از لیتیوم است.

وی افزود: تجلی اکنون دارای ۱۲ معدن با سهم ۵۰ درصدی از کل معادن تحت اختیار ، در زمینه عناصر نادر خاکی دارد که ۵ معدن مربوط به لیتیوم است .

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات خاطر نشان ساخت : استراتژی این شرکت تمرکز بر عناصر نادر خاکی است و چیزی هم نمی تواند اولویت را تغییر دهد و در واقع ارزش بالای اقتصادی این عناصر ، جایگزینی ارزنده برای نفت محسوب می شود.

وی پیرامون موقعیت جغرافیایی معادن تحت پوشش گفت، چهار معدن در استان آذربایجان(شرقی) ، هفت مورد در خراسان (رضوی) و بقیه در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد واقع شده اند.

علی اکبری نیاز مالی کنونی تجلی را چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و در عین حال سرمایه شرکت هم بالغ بر ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده و برای جذب منابع از محل عرضه اوراق و سهامداران پیش بینی شده که این مهم در جلسات هیات مدیره تجلی با سهامدار عمده تعیین تکلیف خواهد شد و چنانچه تصمیمات لازم اتخاذ شود، اطلاع رسانی بهنگام صورت می گیرد.

وی تصریح کرد: پروژه های مختلف تحت پوشش تجلی از پیشرفت فیزیکی لازم برخوردار است، اما در بخش معدن اخذ پروانه اکتشاف با مشکلات زیادی همراه است، تاییدیه انرژی اتمی، سازمان حفاظت محیط‌زیست،  وزارتخانه های مرتبط ،

همچنین اداره های استانی همگی پروسه اداری طولانی را بدنبال دارند و همین امر، زمان زیادی را بخود اختصاص می دهد.

بارزترین ماموریت شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات ایجاد بستر لازم برای حضور مستقیم آحاد جمعیتی در اجرای پروژه های کلان شرکت با محوریت توسعه صنایع معدنی و فلزی، استخراج و اکتشاف معادن جدید با تکمیل ، توسعه و تولید فلزات اساسی از معدن تا محصول و از طریق پذیره نویسی سهام برای اولین بار در سازمان بورس و اوراق بهادار است، به نحوی که پیرو تدوین مقررات و شیوه نامه های جدید ، امکان جذب سپرده های کوچک و بزرگ تمام سرمایه گذاران و انتقال و صرف آن در اجرای پروژه های مختلف میسر شود.

دیدگاهتان را بنویسید