241688

شرکت آلومینای ایران برنده تندیس زرین پنجمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور

دنیای معدن: شرکت آلومینای ایران در پنجمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور در بین ۴۸ شرکت راه یافته به دور پایانی موفق به کسب رتبه دومین شرکت برتر کشور با کسب تندیس زرین تک ستاره و همچنین واحد برتر شاخص مدیریت و رهبری سلامت محور و واحد برتر شاخص پایش و ارزشیابی سلامت در فرایندهای سازمانی گردید.

کسب این مقام که نتیجه سیاست گذاری و حمایت های مدیریت ارشد و همچنین زحمات بی دریغ همکاران مجموعه ایمنی، بهداشت و محیط زیست و کلیه پرسنل شرکت می باشد را به خانواده بزرگ آلومینا تبریک می گوییم. 

این جشنواره تحت نظارت وزارتخانه های بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، صنعت،معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان و انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران و در یکم اسفند ۱۴۰۱ برگزار گردید.

 IMG_20230222_194910_932

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، پنجمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور توسط انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران تحت نظارت وزارتخانه های بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، صنعت،معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان و انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران  در یکم اسفند ۱۴۰۱ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

در این دوره از جشنواره که با حضور 100 شرکت بزرگ فعال در بخش صنعت، معدن و تجارت، پتروشیمی و داروسازی برگزار شد، پس از ارائه خوداظهاری به دبیرخانه جشنواره و انجام ممیزی های حضوری و بررسی مستندات و نتایج مرتیط ،از بین 48 شرکت حائز شرایط، شرکت آلومینای ایران در اولین حضور خود در این جشنواره موفق به کسب رتبه دومین شرکت برتر کشور با کسب تندیس زرین تک ستاره و همچنین واحد برتر شاخص مدیریت و رهبری سلامت محور و واحد برتر شاخص پایش و ارزشیابی سلامت در فرایندهای سازمانی گردید. در این جشنواره تنها 5 شرکت بزرگ صنعتی معدنی دیگر مفتخر به دریافت تندیس زرین شدند.

جشنواره ملی صنعت سلامت محور با شعار "سلامت محوری، فرهنگ سازمانی، توسعه پایدار" در تلاش است، سلامت محوری را در فرهنگ و سیاست های سازمانی به عنوان یک اصل اساسی با هدف توسعه پایدار در صنایع و بنگاه های اقتصادی پیاده سازی نماید. 

مهمترین اهداف این جشنواره عبارتند از:

- ارتقای علمی سلامت و بهداشت در بخش صنایع تولیدی و خدماتی کشور

- بهبود و توسعه فرآیندهای سلامت محور در صنایع داخلی و استراتژیک کشور

- تعیین جهت در اولویت های فعلی و آتی سازمان ها برای پاسخگویی و مسئولیت پذیری در خصوص سلامت ذینفعان، جامعه و محیط زیست

- ایجاد بستر ارتباطی پایدار برای تبادل اندیشه و ارائه راهکارهای کاربردی در بین صنایع به جهت توسعه و ارتقای سطح سلامت جامعه

- اتخاذ سیاست های نوین و اهمیت دادن به مفهوم سلامت محوری در ساختار صنایع با هدف تشکیل کارگروه های تخصصی سلامت محور

- معرفی و رونمایی از تازه‌ترین دستاوردهای حوزه تاب‌آوری و مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها در مقابله با پاندمی کووید ۱۹

شایان ذکر است سطوح رتبه بندی صنایع و معادن سلامت محور در این جشنواره به شرح ذیل می¬باشد:

1.  سطح زرین 2. سطح سیمین 3. سطح بلورین 4. سطح اشتهار 5. سطح اهتمام

 

دیدگاهتان را بنویسید