269914

​امضای قرارداد مشاوره و نظارت برای احداث کارخانه تولید شمش طلا در خراسان جنوبی

دنیای معدن: قرارداد ارائه خدمات مهندسی مشاور و نظارت کارگاهی برای احداث کارخانه تولید شمش طلا با ظرفیت سالانه ۴۰۰ کیلوگرم در استان خراسان جنوبی، میان شرکت زرین معدن خونیک به‌عنوان کارفرما و شرکت بیتا طرح نوآور از شرکت‌های تابعه شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) به امضا رسید.

به گزارش دنیای معدن، قرارداد مشاوره و نظارت بر احداث کارخانه تولید شمش طلا با ظرفیت ۴۰۰ کیلوگرم در سال در استان خراسان جنوبی، میان شرکت زرین معدن خونیک و شرکت بیتا طرح نوآور (از شرکت‌های تابعه ایریتک) امضا شد. این پروژه یکی از طرح‌های مهم در حوزه استخراج و فرآوری مواد معدنی است و اجرای آن نقش قابل‌توجهی در افزایش تولید فلزات گرانبها در کشور خواهد داشت. براساس این قرارداد، شرکت بیتا طرح نوآور مسئولیت تهیه خدمات مهندسی، کنترل و نظارت کارگاهی، پایش کیفی عملیات اجرایی و اطمینان از پیشبرد پروژه مطابق استانداردهای فنی و برنامه زمانی را برعهده خواهد داشت.

این قرارداد با پیگیری‌های مستمر و تلاش مدیرعامل و مدیران شرکت بیتا طرح نوآور و با حمایت مدیران شرکت ایریتک نهایی شد و گامی مؤثر در تثبیت موقعیت شرکت بیتا طرح نوآور به‌عنوان یکی از مجموعه‌های معتبر در حوزه مهندسی مشاور کشور به شمار می‌رود.

 

دیدگاهتان را بنویسید