266726

معاملات گواهی سپرده گندله در بورس کالا به‌زودی راه‌اندازی می‌شود/ سیمیدکو پیشتاز شرکت‌های زنجیره فولاد در بهره‌گیری از این ابزار نوین بازار سرمایه

دنیای معدن: سید جواد جهرمی، مدیرعامل بورس کالای ایران در بازدید از شرکت صنعتی و معدنی سناباد (سیمیدکو) با بیان اینکه معاملات گواهی سپرده گندله در بورس کالا به‌زودی راه‌اندازی می‌شود، افزود: با توجه به ظرفیت مطلوب تولید و موجودی انبار سیمیدکو، این معاملات در راستای کمک به تأمین مالی تولید آغاز خواهد شد.

 به گزارش دنیای معدن، مدیرعامل بورس کالای ایران تأکید کرد: بهره‌گیری از ابزارهای مالی بازار سرمایه در خدمت تولید، می‌تواند نقش مهمی در رشد اشتغال منطقه و ارتقای رفاه عمومی ایفا کند.

معاملات گواهی سپرده گندله در بورس کالای ایران با پذیرش محصول و انبار شرکت سیمیدکو به زودی راه اندازی خواهد شد‌ و شرکت سیمیدکو برای اولین بار در بین شرکت‌های زنجیره فولاد  از این ابزار نوین بازار سرمایه بهره‌گیری خواهد کرد.

IMG_20250917_200343_152

دیدگاهتان را بنویسید