مربی جدید پرسپولیس، یکقدم تا شگفتیساز جهان!
دنیای معدن: وحید هاشمیان پس از دو مربی خارجی یک دستیار ایرانی هم به کادر فنی خود اضافه کرد.
به گزارش “دنیای معدن”، باشگاه پرسپولیس پس از انتخاب وحید هاشمیان بهعنوان سرمربی جدید، اعضای کادر فنی وی را هم به مرور زمان معرفی نمود و اعلام کرد با پپه لوسادا و امیلیو آلوارز قرارداد بستند که یک مربی شناخته شده ایرانی جدید نیز به این جمع اضافه شد.
امیرحسین پیروانی که طی دو دهه اخیر به فعالیت در عرصه مربیگری پرداخته و تجربه هدایت تیمهای فوتبال جوانان و امید ایران و همچنین باشگاههایی مثل گهر درود، ابومسلم پارسه تهران و … را در کارنامه دارد، با نظر وحید هاشمیان به کادر فنی پرسپولیس اضافه شد.
این مربی با تجربه که در کسوت کمک مربی در تیمهای تراکتور، صنعت نفت، استقلال خوزستان و … نیز فعالیت داشته و در فصل اخیر نیز در مس رفسنجان مشغول به کار بود و مقطعی نیز بهعنوان سرمربی موقت کار کرد، توسط باشگاه پرسپولیس معرفی شد تا در عرصه متفاوتی نسبت به سالیان قبل قدم بردارد.
دیدگاهتان را بنویسید