272921

تأمین بیش از چهار هزار مگاوات برق مورد نیاز صنایع، از فردا

دنیای معدن: صبح امروز (شنبه سوم مرداد)، مصوبات جلسه هماهنگی وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و نیرو برای تأمین برق صنایع در روزهای باقی‌مانده از تابستان، توسط معاون اجرایی رئیس‌جمهور ابلاغ شد و مقرر گردید اجرای آن برای تأمین بیش از چهار هزار مگاوات برق مورد نیاز صنایع، از فردا آغاز شود.

 شاید صبح سه‌شنبه (۳۰ تیر)، هنگامی که رئیس‌جمهور در آیین روز ملی صنعت و معدن حاضر شد، حتی خوش‌بین‌ترین حاضران هم تصور نمی‌کردند که نتیجه سخنان و درد دل‌های نمایندگان صنعتگران و تولیدکنندگان، با چنین سرعتی مسیر بررسی، تصمیم‌گیری و ابلاغ را طی کند.

 رییس جمهور که با جابجایی برنامه‌های از پیش تعیین شده، ترجیح داده بود در جمع صنعتگران و معدن کاران حاضر شود، بی‌درنگ عصر همان روز، جلسه‌ای دیگر برای شنیدن جزئی‌تر دغدغه‌های نمایندگان بخش خصوصی تشکیل داد.

در ماه‌های گذشته، به اقتضای مسئولیت، چندین بار فرصت داشتم در جلسات رئیس‌جمهور با اصحاب صنعت، معدن و تجارت حضور داشته باشم و هر بار بیش از هر چیز، یک ویژگی در ذهنم مانده است؛ صمیمیتی که مرزی میان مسئول و مخاطب باقی نمی‌گذارد. هر کس حتی یک بار دکتر پزشکیان را از نزدیک دیده باشد، بر این ویژگی او اتفاق نظر دارد؛ صمیمیتی بی‌تکلف، صداقتی دور از تصنع و زلالی رفتاری که در میان سیاستمداران بلندپایه کمتر می‌توان سراغ گرفت.

 امروز، ابلاغ این مصوبات، برای هزاران تولیدکننده و کارگر ایرانی، پیامی به شدت امیدبخش دارد؛ اینکه صدای تولید شنیده شد و این بار، شنیده شدن بسیار فوری به اقدام انجامید، نمونه یک اقدام جهادی کامل.

 از رئیس‌جمهوری که در سخت‌ترین روزهای کشور، تولید را در اولویت تصمیم‌های خود قرار داد و با پیگیری مستقیم برای کاهش دغدغه صنعتگران گام برداشت، صمیمانه سپاسگزاریم. این نگاه نافذ، حتما در ادامه مسیر نیز پشتوانه‌ای مطمئن برای تولید، صنعت و معدن ایران است.

 سید عبّاس حسینی۳ مرداد ۱۴۰۵

 

دیدگاهتان را بنویسید