266342

مدیر ارتباطات گروه فولاد مبارکه مطرح کرد؛

آغاز فصل جدیدی از فعالیت‌ها در مدیریت ارتباطات گروه فولاد مبارکه/ به‌دنبال تقویت هم‌افزایی، یکپارچگی و هم‌صدایی هستیم

دنیای معدن: هادی نباتی‌نژاد، مدیر ارتباطات و برند سازمانی گروه فولاد مبارکه، در نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی شرکت‌های گروه فولاد مبارکه:در دنیای امروز ارتباطات ناگزیر به استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی، تحول دیجیتال و هوش مصنوعی هستیم و باید از روابط عمومی سنتی فاصله بگیریم؛ مدیریت ارتباطات گروه فولاد مبارکه امروز از سه محصول "سامانه رصد"، "سند یکپارچه" و "داشبورد جامع" رونمایی کرد، محصولاتی که حاصل چندین ماه کار مطالعاتی است.

 

بی‌تردید رسانه و ارتباطات بازوی تولید به حساب می‌آیند و خوشبختانه این مهم در گروه فولاد مبارکه محقق شده است؛ امروز فصل جدیدی از همکاری‌ها و فعالیت‌های مدیریت ارتباطات گروه فولاد مبارکه آغاز شده و در همین راستا به‌دنبال تقویت هم‌افزایی، یکپارچگی و هم‌صدایی در روابط عمومی شرکت‌های گروه فولاد مبارکه هستیم.

از دیگر سو این نکته قابل توجهی است که تحول در حوزه ارتباطات نیازمند ایجاد احساس اضطرار برای برداشتن گام‌های خلاقانه است. نمایشگاه‌ها و پاویون‌های تخصصی با مشارکت شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه تجربه‌های ارزشمندی به ارمغان آورده که باید تقویت شوند.

مشروح خبر :

دیدگاهتان را بنویسید