265761

موکب شهدای «فولاد مبارکه» با استقبال مردم همراه شد؛خدمت‌رسانی فولاد مبارکه به جاماندگان پیاده‌روی اربعین حسینی

دنیای معدن: در سال‌های اخیر، برای افرادی که امکان حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین را ندارند، مراسم مشابهی در شهرهای مختلف کشور ازجمله اصفهان برگزار شده است. فولاد مبارکه نیز در مسیر راهپیمایی «الی اصحاب‌الحسین» اصفهان که از در روز اربعین به مقصد گلستان شهدا برگزار شد، موکب «شهدای فولاد مبارکه» را با هدف خدمت‌رسانی به علاقه‌مندان مکتب امام حسین(علیه‌السّلام) و جاماندگان مراسم پیاده‌روی اربعین برپا کرد.

 

حماسه میلیونی اربعین، نماد هم‌بستگی مسلمانان به‌ویژه شیعیان جهان، حول محور ولایت و امامت است و هر سال بر شکوه و عظمت این رویداد افزوده می‌شود؛ شرکت‌های پیشرو در همراهی با ارزش‌های جامعه نقش مؤثری ایفا کرده و سازمان‌هایی که رسالت خود را فراتر از تولید و اقتصاد تعریف می‌کنند، در حقیقت در حال سرمایه‌گذاری در بزرگ‌ترین دارایی هر جامعه، یعنی سرمایه اجتماعی و فرهنگی آن هستند.

فولاد مبارکه نیز با همین نگاه، هرساله علاوه بر مشارکت مسئولانه در سطح ملی در این حماسه باعظمت، در راهپیمایی روز اربعین اصفهان نیز نسبت به برپایی موکب اقدام کرده تا ضمن ادای دین به باورهای دینی و فرهنگی مردم، پیوند خود با جامعه را عمیق‌تر سازد؛ این اقدام، در ادامه همراهی همیشگی فولاد مبارکه با آحاد جامعه در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی انجام می‌شود و این گروه بزرگ صنعتی وظیفه خود دانسته تا در چنین رویدادهای معنوی و ارزشمندی حضور مؤثر داشته باشد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید