264938

برگزاری 20 دوره آموزشی تخصصی برای معادن بخش خصوصی توسط ایمیدرو

دنیای معدن: مجری طرح توسعه و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در بخش معدن و صنایع معدنی اعلام کرد: ایمیدرو در قالب این طرح، 20 دوره آموزشی تخصصی برای معادن بخش خصوصی در سال 1403 برگزار کرد.

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی ایمیدرو، قاسم حسن زاده با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو با هدف رفـع کمبـود نیروهای متخصص مجـرب در این بخـش و همچنین ایجـاد فرصت‌های شغـلی فـراگیر بـرای فـارغ التحصـیلان جـوان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، قرارداد همکاری با سازمان نظام مهندسی معدن در سال 1403 منعقد کرد.

وی افزود: دوره های آموزشی شامل دوره جذب و اشتغال فارغ التحصیلان، تربیت تکنسین در حوزه‌های فرآوری، حفار مغزه‌گیری، استخراج معادن زیرزمینی، آتشکاری و کارخانه‌های سنگبری، آموزش افراد در رشته‌های ناریه، ماشین‌آلات سنگین و استخراج سنگ ساختمانی، تربیت مربی حفاری و نیز دوره‌های سطوح کارگری بود.

مجری طرح توسعه و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در بخش معدن و صنایع معدنی خاطرنشان کرد: در دوره های مذکور، 957 شرکت‌کننده با برگزاری 88 هزار و 130 نفرساعت حضور یافتند.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام‌شده در سال 1403، راه‌اندازی 3 مرکز آموزش ماشین‌آلات معدنی در استان‌های معدن‌خیز، حمایت از موسسات آموزشی برتر حوزه‌های معدن و صنایع معدنی، معرفی 100 نفر از فارغ التحصیلان رشته‌های معدن و صنایع معدنی برای اشتغال در معادن بخش خصوصی و همچنین، تسهیل خدمت سربازی از طریق امریه سرباز خدمت (گذراندن دوره سربازی در معدن همراه با حقوق کارورزی) بود.

برنامه های طرح توسعه و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در سال 1404

قاسم زاده با اشاره به برنامه‌های طرح توسعه و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در بخش معدن و صنایع معدنی در سال 1404 تصریح کرد: این برنامه ها شامل آموزش مهارتی افراد مورد نیاز مناطق معدن‌خیز کشور (افراد بومی) در قالب دوره‌های تربیت تکنسین و نیز آموزش سربازان وظیفه مستقر در استان کرمان (مورد نیاز معادن استان) به منظور توانمندسازی نیروی انسانی و امکان جذب آنها است.

وی افزود: برقراری امریه سربازی نیز از دیگر برنامه های ایمیدرو در سال جاری است. برای این منظور، سامانه مربوطه در سایت سازمان راه‌اندازی و امکان جذب نیرو فراهم شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید