نزدیک به 600 معدن در سال گذشته، احیا و فعال شدند/ آقاجانلو اعلام کرد: ثبت رکورد در احیای معادن طی سال 1403
دنیای معدن: رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: طی سال 1403، نزدیک به 600 معدن احیا و فعال سازی شدند یا توسعه یافتند که این رقم، بالاترین میزان در عملکرد احیای معادن محسوب می شود.
به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو با بیان این مطلب گفت: براساس عملکرد طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، از ابتدای راهاندازی (سال 97) تا پایان سال گذشته، 2373 معدن کوچک مقیاس، احیا، فعالسازی و توسعه یافت.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، افزود: از این تعداد، 594 معدن مربوط به سال 1403 بود که با توجه به برنامه هدف (150 معدن)، رشد 296 درصدی در عملکرد طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس حاصل شد. این در حالی است که طی سال 1402، تعداد معادن احیا، فعال سازی و توسعه یافته، 493 معدن بود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اعلام رشد 20درصدی در عملکرد سال گذشته نسبت به سال 1402 اظهار داشت: عملکرد سال 1403 نشان میدهد که 96 بسته سرمایهگذاری در قالب طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس معرفی و در بهمن همان سال، 5 برنده مناقصه با هدف تهیه طرح امکانسنجی به منظور تکمیل زنجیره ارزش مشخص شد.
لازم به ذکر است که شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) از شرکت های زیرمجموعه ایمیدرو، به عنوان مجری و هماهنگ کننده طرح احیاء و فعال سازی معادن کوچک مقیاس فعالیت می کند.
دیدگاهتان را بنویسید