عملکرد سه ماه نخست امسال صبانور:
رشد درآمد کنور در بهار
دنیای معدن: شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، جزئیات عملکرد سه ماه ابتدایی امسال خود را در قالب گزارشی در سامانه کدال بورس منتشر کرد.
به گزارش دنیای معدن، مجتبی پورحبیبی: صبانور که با نام بورسی کنور در بورس تهران حضور دارد، در گزارش ارسالیاش به سامانه کدال بورس، جزئیات تولید، فروش و درآمدزآیی خود را در سه ماه نخست امسال اعلام کرده است.
طبق اعلام کنور، تولید این شرکت در سه ماه ابتدایی امسال به 545 هزار و 170 تن رسیده است. در مقایسه با سه ماه مشابه سال گذشته، این شرکت حدود 8.5 درصد افت تولید داشته است. محصولات تولیدی صبانور در بازه زمانی تحت بررسی کنسانتره و گندله بوده است.
صبانور اما در سه ماه ابتدایی امسال بالغ بر 455 هزار تن محصول را به فروش رسانده است. با توجه به فروش سه ماه ابتدایی 1403 ، کنور رشدی جزئی را تجربه کرده است.
درآمد صبانور از این میزان فروش، حدود 1960 میلیارد تومان بوده که نسبت به سه ماه ابتدایی 1403 حدود 11.5 درصد رشد را نشان میدهد.
کنور همچنین بالغ بر 98 هزار تن صادرات در سه ماه ابتدایی امسال داشته که تماما مختص فروردین است. این میزان صادرات، درآمد حدودا 612 میلیارد تومانی نصیب این شرکت کرده است. در سه ماه نخست پارسال، کنور هیچ صادراتی نداشت.
دیدگاهتان را بنویسید