خرداد پربار «فصبا» با طعم صادرات
دنیای معدن: شرکت صبا فولاد خلیج فارس در آخرین ماه از فصل بهار، موفق شد با جهش ۷۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، درآمد ماهانه خود را به مرز ۱ هزار و ۸۵۶ میلیارد تومان برساند.
به گزارش دنیای معدن،، بررسی گزارش فعالیت یکماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ شرکت صبا فولاد خلیج فارس (فصبا) نشان میدهد که این غول تولیدکننده بریکت گرم آهن اسفنجی، ماه خرداد را صعودی پشت سر گذاشته و وزن سنگینی از درآمدهای خود را روی ریل بازار صادراتی سوار کرده است.
بر اساس اسناد منتشرشده در سامانه کدال، فصبا در خردادماه امسال تنها در یک ماه موفق به تحقق ۱ هزار و ۸۵۶ میلیارد و ۹۹۷ میلیون تومان فروش خالص شده است. این عملکرد در مقایسه با فروش ۱ هزار و ۶۱ میلیارد تومانی خرداد سال گذشته، یک جهش قدرتمند ۷۵ درصدی را به ثبت رسانده است.
تحلیل تشریحی درآمدهای فصبا در این ماه حاکی از رشد چشمگیر مبالغ فروش محصولات در هر دو بازار داخلی و صادراتی نسبت به مدت مشابه سال قبل است:
فصبا در خردادماه امسال، درآمد صادراتی خیرهکننده هزار و ۲۰۶ میلیارد و ۶ میلیون تومان را از محل فروش بریکت آهن اسفنجی محقق کرده است.
این بخش در خرداد سال گذشته رقمی بالغ بر ۷۷۴ میلیارد و ۴۲۹ میلیون تومان بود که نشاندهنده رشد ۵۵.۷ درصدی درآمد صادراتی این محصول است.
در جبهه بازار داخل، درآمد حاصل از فروش محصول استراتژیک بریکت آهن اسفنجی به ۶۵۰ میلیارد و ۹۹۱ میلیون تومان رسید.
این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۷۷ میلیارد و ۶۷۲ میلیون تومان بود که حکایت از جهش فوقالعاده ۱۳۴.۴ درصدی درآمد داخلی این محصول دارد.
عبور درآمد تجمیعی فصبا از مرز ۱۱ همت
با فرارسیدن پایان خردادماه، کارنامه عملکرد تجمیعی ۶ ماهه فصبا نیز بسته شد که بررسی آن از یک جهش خوبی حکایت دارد.
مجموع فروش خالص تجمیعی شرکت از ابتدای سال مالی تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ با رشد شگفتانگیز ۱۲۹.۹ درصدی (بیش از ۲.۳ برابر شدن) نسبت به مدت مشابه سال قبل (۴ هزار و ۸۱۰ میلیارد تومان)، به رقم خیرهکننده ۱۱ هزار و ۶۳ میلیارد و ۱۸۳ میلیون تومان دست یافته است.
در تشریح این کارنامه ۶ ماهه، بخش صادرات با ثبت رقم تجمیعی ۶ هزار و ۵۸۹ میلیارد و ۶۶۷ میلیون تومان سهم ۵۹.5 درصدی از کل درآمدهای شرکت را به خود اختصاص داده و به عنوان فرمانده تراز مالی فصبا عمل کرده است.
از سوی دیگر، بخش فروش داخلی نیز با ثبت رقم تجمیعی ۴ هزار و ۴۷۳ میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان، دومین ستون محکم تراز مالی این شرکت در پایان نیمسال اول مالی بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید