273365

81 درصد پیشرفت فیزیکی در پروژه بازسازی کارخانه هیپ لیچینگ سونگون

دنیای معدن: با گذشت یک سال و هفت ماه (580 روز) از سانحه آتش‌سوزی در کارخانه هیپ لیچینگ سونگون، پیشرفت فیزیکی در پروژه بازسازی این پروژه به 81درصد رسید.

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران(متمم)؛ روند بازسازی کارخانهSX/EW لیچینگ سونگون که از شهریورماه 1404 تحت مدیریت این شرکت آغاز شده، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته تا پایان شهریورماه 1405 آماده بهره‌‍برداری خواهد شد.

IMG_20260824_145951

بومی سازی صد درصدی کلیه تجهیزات از نکات شاخص و حائز اهمیت در ساخت این کارخانه به حساب می‌آید.این در حالی است که علیرغم مخاطرات و محدودیت‌ها ‌در شرایط جنگی انتقال تجهیزات لانگ دلیوری نیز با ثبت رکوردهای عملیاتی همراه بوده است. 

همچنین لیچینگ به دلیل ماهیت فرآیندی از نوع سیکل بسته، کمترین میزان هدررفت انرژی و آب را دارد و از نظر روش تولید کاتد جزو روش های دوستدار محیط زیست محسوب می‌شود.

این کارخانه نخستین کارخانه تولید مس کاتدی به روش هیدرومتالوژی و دوستدار محیط زیست 

در استان آذربایجان شرقی محسوب می شود و ظرفیت ایجاد اشتغال پایدار را مستقیما برای 200 نفر و بصورت غیر مستقیم برای 600 نفر فراهم خواهد کرد.  

 

دیدگاهتان را بنویسید