268289

مهدی صادقی، مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت فرآوری معدنی اُپال کانی پارس در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی فولاد ۱۴۰۴:

پویایی صنعت فولاد کشور با تأمین پایدار مواد اولیه

دنیای معدن: ظرفیت تولید فولاد کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی یک میلیون تن بود اما امروز تولید فولاد خام کشور بیش از ۳۰ میلیون تن رسیده و ظرفیت اسمی به بیش از ۵۰ میلیون تن افزایش یافته است اما نکته مهم این است که ظرفیت اسمی زمانی ارزش واقعی پیدا می‌کند که مواد اولیه به‌صورت پایدار تأمین شود.

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس، منطقه معدنی شرق کشور و به‌ویژه منطقه سنگان خواف با داشتن ذخایر عظیم سنگ‌آهن، یک منبع پایدار و قابل توجه برای تأمین مواد اولیه صنعت فولاد محسوب می‌شود. شرکت فرآوری معدنی اُپال کانی پارس به‌عنوان یک مجموعه فعال در حوزه استخراج معدن و تأمین مواد اولیه شامل کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی، می‌تواند نقش مهمی در بالفعل کردن ظرفیت‌های فولاد کشور ایفا کند.

حضور گروه فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از سهام‌داران عمده اُپال، نگاه توسعه‌ای و جهشی به حوزه اکتشاف، استخراج معدن و تأمین خوراک صنعت فولاد را تقویت می‌کند. پروژه توسعه‌ای کنسانتره ما با حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت برنامه‌های هلدینگ قرار دارد. با تلاش مجموعه‌های فولادساز شرق کشور و تأمین‌کنندگان خوراک صنعت فولاد، می‌توان نقش بی‌بدیلی در توسعه صنعت فولاد در دهه‌های آینده ایفا کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید