تقویت همکاریهای بانکی و صنعتی در خوزستان؛
دیدار مدیرعامل فولاد اکسین با سرپرست بانک تجارت خوزستان؛ آغاز فصل جدید تعاملات مالی
دنیای معدن: در نشستی مشترک، مهندس لندی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان، با مهندس پرستش سرپرست شعب بانک تجارت استان خوزستان و معاونان این بانک دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش دنیای معدن، در این دیدار، مدیرعامل فولاد اکسین با تشریح عملکرد موفق در ماههای اخیر، از همراهی بانک تجارت در مسیر توسعه این صنعت استراتژیک تقدیر کرد و خواستار تداوم و تقویت همکاریها در حوزههایی چون ارائه تسهیلات و گشایش اعتبارات اسنادی شد.
در ادامه، مهندس پرستش، سرپرست شعب بانک تجارت خوزستان، ضمن ابراز رضایت از رشد و پویایی مجموعه فولاد اکسین، آمادگی کامل بانک را برای پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی این شرکت اعلام کرد. وی تعامل با صنایع بزرگ را از اولویتهای بانک تجارت برشمرد و از عزم جدی برای گسترش خدمات مالی در تمامی سطوح خبر داد.
این دیدار، نشاندهنده اراده مشترک دو مجموعه برای شکلدهی به الگویی موفق از همکاری میان بخشهای بانکی و صنعتی در استان خوزستان است.
دیدگاهتان را بنویسید