نگاه حمایتی فولاد خوزستان به شرکتهای دانش بنیان داخلی/ تاکید بر استفاده از ظرفیت های داخلی برای تامین قطعات و تجهیزات
دنیای معدن: رحیم رضایی مدیر خرید قطعات و تجهیزات شرکت فولاد خوزستان در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۵) در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: شرکت فولاد خوزستان به عنوان یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان فولاد کشور، بر اساس استراتژی خود از دهه ۷۰ تاکنون تمرکز تامین قطعات و تجهیزات خود را بر استفاده از ظرفیت داخلی قرار داده است.
وی افزود: باتوجه به تحریم های بین المللی علیه کشورمان و همچنین تحریم های خاص شرکت فولاد خوزستان، تلاش کردیم که با تقویت و استفاده از شرکت های دانش بنیان داخلی این تحریم ها را بی اثر نماییم که خوشبختانه در حال حاضر با اقدامات صورت گرفته در این خصوص، امروزه فولاد خوزستان با دهها شرکت دانش بنیان داخلی در حال همکاری می باشد.
مدیر خرید قطعات و تجهیزات شرکت فولاد خوزستان در ادامه با اشاره به ظرفیت های نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵، گفت: در نمایشگاه امسال که با استقبال خوب تامین کنندگان نیز همراه بود، ما در بخش خرید از این فرصت استفاده کردیم و جلسات خوبی در این زمینه برگزار شد.
رضایی بیان داشت: تولید کننده حاضر در نمایشگاه صادرات به طبع در فضای رقابتی برای حفظ بازار خارجی خود، از محصولات با کیفیت بالایی برخوردار هستند و ما نیز از این فرصت برای راستی آزمایی شرکت های تامین کننده استفاده کردیم.
وی افزود: انتظار داریم با توجه به استقبال خوب شرکت های بزرگ مانند فولاد خوزستان برای استفاده از ظرفیت شرکت های داخلی، تامین کنندگان نسبت به ارتقاء کمی و کیفی محصولات خود اقدام نمایند.
@khouzestan_steel_co
دیدگاهتان را بنویسید