274634

گسترش پیوند صنعت و دانشگاه؛ دانشجویان متالورژی دانشگاه رازی کرمانشاه از مجتمع اسدآباد صبانور بازدید کردند

دنیای معدن: دانشجویان رشته مهندسی متالورژی دانشگاه رازی کرمانشاه با حضور در مجتمع اسدآباد صبانور، از نزدیک در جریان روند تولید و فرآیندهای تخصصی زنجیره آهن و فولاد قرار گرفتند.

در این بازدید علمی که با هدف آشنایی دانشجویان با محیط‌های صنعتی و کاربرد عملی واحدهای درسی برگزار شد، اسماعیل عطایی مدیر مجتمع اسدآباد، مجتبی محبوبی راد، مدیر کارخانه گندله‌سازی و جمعی از کارشناسان فنی و واحد تحقیق و توسعه، به تشریح جزئیات فنی و آموزشی خطوط تولید پرداختند.

 در جریان این بازدید، بخش‌های گوناگون مجتمع از جمله خط تولید گندله‌سازی مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت و مدیران و متخصصان صبانور به تشریح چالش‌های فنی، استانداردهای کیفی و دستاوردهای فناورانه این مجموعه پرداختند. همچنین پرسش‌های تخصصی دانشجویان در حوزه‌های متالورژی استخراجی و بهینه‌سازی فرآیندها با توضیحات فنی کارشناسان پاسخ داده شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید