272411

بازدید مجری طرح ساماندهی تجهیزات و ماشین‌آلات معدنی ایمپاسکو از شرکت زغال‌سنگ البرز مرکزی

دنیای معدن: در راستای ارتقای بهره‌وری، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و توسعه نظام‌های نوین نگهداری و تعمیرات در معادن و واحدهای فرآوری، مجری طرح ساماندهی تجهیزات و ماشین‌آلات معدنی ایمپاسکو، به همراه دبیر کمیته فنی تخصصی ماشین‌آلات، از بخش‌های مختلف شرکت زغال‌سنگ البرز مرکزی بازدید کردند.

به گزارش دنیای معدن، استقرار نظام جامع PM و CM و بهره‌گیری از سامانه‌های مدیریت نگهداری و تعمیرات، ضمن ثبت و پایش مستمر عملکرد تجهیزات از جمله نکات مورد اشاره در این جلسات بود که موجب برنامه‌ریزی هدفمند تعمیرات، افزایش عمر مفید ماشین‌آلات، کاهش هزینه‌های تعمیرات اساسی، بهینه‌سازی مصرف قطعات یدکی و افزایش بهره‌وری سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه ماشین‌آلات و تجهیزات خواهد شد.

حرکت به سمت تعمیرات پیش‌دستانه و مبتنی بر قابلیت اطمینان تجهیزات از دیگر موارد بود که با شناسایی علائم خرابی و تحلیل سوابق تعمیراتی، از بروز توقفات ناخواسته در فرآیند استخراج و فرآوری جلوگیری شود./ روابط عمومی ایمپاسکو

 

 

دیدگاهتان را بنویسید