268365

رشد 36 درصدی شاخص کل بورس در 45 روز

دنیای معدن: گزارش‌های آماری حاکی از آن است شاخص کل بورس در 45 روز کاری گذشته 36 درصد رشد داشته است.

به گزارش دنیای معدن، داده‌های اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس نشان می‌دهد از ابتدای تابستان امسال به این سو شاخص کل بورس و شاخص کل فرابورس به ترتیب افت 20 و 16 درصدی را به ثبت رساندند. به عبارتی شاخص کل بورس از 2.984.605 واحد به 2.395.695 واحد و شاخص کل فرابورس از 27.206 واحد به 22.962 واحد در 8 شهریور 1404 کاهش یافتند. این در حالی است که شاخص کل بورس توانسته بود در پایان فروردین امسال از محدود 3 میلیون واحد هم عبور کند.

بر اساس این گزارش، با مجموعه اقدامات و سیاست‌هایی که دولت و سازمان بورس و اوراق بهادار برای حمایت از بازار و سهام‌داران انجام دادند، شاخص کل بورس تهران مجدداً به محدوده بالای 3 میلیون واحد رسید و در پایان معاملات امروز 3،265,338 واحد شد. به این ترتیب شاخص با بیش از 36 درصد رشد مثبت نسبت به کم‌ترین مقدار خود از ابتدای تابستان به این سو، توانست افت ناشی از عامل خارجی جنگ را جبران کند و به مسیر صعود بازگردد و بالاترین رکورد امسال را به ثبت برساند. در این مدت شاخص کل شاخص کل فرابورس نیز با 23 درصد بازده مثبت از 22.962 واحد به 25.942 واحد افزایش یافت.

بررسی اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس از سایر شاخص‌های مهم نیز نشان می‌دهد از ابتدای تابستان به این سو شاخص صنعت (21 درصد بازدهی منفی) بیش‌تر از شاخص مالی (11 درصد بازده منفی) بوده و به همین دلیل بازگشت قوی‌تری هم داشته است. شاخص صنعت توانست افت خود را با بازده مثبت 39 درصدی کاملاً جبران کند.

دیدگاهتان را بنویسید