EN

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی
مرتضی علی اکبری تجلی توسعه معادن و فلزات

ویدئو: «تجلی» همچنان بر مدار توسعه/ آخرین خبرها از اولین شرکت پروژه محور بورس

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، اولین شرکت پروژه‌محور سهامی عام، از زیر مجموعه‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در حال حاضر ۳۰ معدن در اختیار دارد که این معادن شامل پلی‌متال، مس، طلا، عناصر نادر خاکی و لیتیوم است. در ادامه مطلب، ویدئوی توضیحات مدیرعامل این شرکت را ملاحظه خواهید کرد.

ادامه مطلب »

ویدئو: جزئیات پیشرفت پروژه عظیم مجتمع مس جانجا اعلام شد

طرح معدن مس جانجا که در نهبندان سیستان و بلوچستان در حال اجرا است یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است که به دلیل اهمیت آن، چند ماه پس از آغاز طرح، از سوی نهاد ریاست جمهوری تحت عنوان یک پروژه پیشران مشترک با شرکت‌های چادرملو و گل‌گهر در کنار هفت پروژه پیشران دیگر «ومعادن» قرار گرفت…

ادامه مطلب »

گزارش بازار سرمایه و کامودیتی ها / اردیبهشت ۱۴۰۳

شامل : شاخص کل بورس از ابتدای سال ۱۴۰۲ / خلاصه وقایع روزانه بورس و اوراق بهادار تهران / وضعیت معاملات سهام شرکت های معدنی و فلزی / ارزش روز خالص دارایی های بورسی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات / آخرین نرخ زنجیره فولاد و کامودیتی ها و سایر مطالب و اطلاعات مفید دیگر

ادامه مطلب »

اینفوگرافی: شرکت «صبانور» طلایه‌دار رشد تولید در عرصه صنعت و معدن

ثبت بالاترین رکورد تولید سنگ آهن و کنسانتره آهن در شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور از بدو تأسیس رقم خورد. اینفوگرافی شامل توضیحات بیشتر این دستاورد مهم را در ادامه مطلب مشاهده فرمایید.

ادامه مطلب »

با حضور رئیس جمهور و وزرای صمت و نیرو انجام شد: افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»

رییس جمهور در آیین افتتاح طرح توسعه نیروگاه شهید باکری سمنان گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی شهید باکری سمنان با ظرفیت ۳۶۶ مگاوات وارد مدار شده است که افزایش این میزان ظرفیت تولید برق در مدت زمان کوتاه، جای قدردانی دارد.

ادامه مطلب »

ببینید: ویدیویی زیبا از پروژه مجتمع مس جانجا / حرکتی در جهت شکوفایی اقتصادی سیستان و بلوچستان

پروژه عظیم مس جانجا با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار در استان سیستان و بلوچستان در حال اجراست. سهامداران جانجا را شرکت‌های بزرگی چون سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، گل گهر، چادرملو، گهرزمین، توسعه صنایع و معادن غدیر و شرکت تجلی تشکیل داده اند.

ادامه مطلب »
اردشیر-سعدمحمدی

در گزارش خبرگزاری صداوسیما مطرح شد:
سعد محمدی: حرکت به سمت تولید فولاد سبز یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات بر ضرورت برنامه ریزی و حرکت به سوی تولید فولاد سبز بر اساس توافق‌نامه های بین المللی تاکید کرد.

ادامه مطلب »

گزارش بازار سرمایه و کامودیتی‌ها / فروردین ماه ۱۴۰۳

شامل : شاخص کل بورس از ابتدای سال ۱۴۰۲ / خلاصه وقایع روزانه بورس و اوراق بهادار تهران / وضعیت معاملات سهام شرکت های معدنی و فلزی / ارزش روز خالص دارایی های بورسی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات / آخرین نرخ زنجیره فولاد و کامودیتی ها و سایر مطالب و اطلاعات مفید دیگر

ادامه مطلب »
جانجا

معاون اجرایی شرکت معدن‌کار باختر:
فصل جدید عملیات استخراج «جانجا» با خریداری ماشین‌آلات جدید

شرکت معدن‌کار باختر، با سهامداری ۶۰ درصدی صبانور و ۴۰ درصدی تجلی، با توجه به اینکه عمده سهام این دو شرکت متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است، به نوعی زیر مجموعه «ومعادن» محسوب می‌شود. این شرکت در ابتدا با این هدف تاسیس شد که در معادن سنگ آهن غرب کشور که تحت تملک شرکت صبانور است، عملیات استخراج انجام دهد…

ادامه مطلب »

طی دو سال گذشته:
فعالیت اکتشافی «ومعادن» ۲۲۰ میلیون تن به ذخایر قطعی سنگ آهن کشور افزوده است

نتایج فعالیت‌های اکتشافی در «ومعادن» بسیار چشمگیر بوده است؛ به طوری که ذخایر قطعی سنگ آهن صبانور را از ۵۰ میلیون تن به ۲۷۰ میلیون تن ارتقاء داده که ارزش برجای ۷۵۰ میلیون دلاری را برای «ومعادن»، به عنوان سهامدار اصلی این شرکت، به ارمغان آورده است.

ادامه مطلب »

درباره شرکت

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری در ایران است که بیش از ربع قرن در عرصه توسعه بخش معدن کشور حضور جدی داشته است.
سرمایه‌گذاری در بخش‌های استخراج کانی‌های فلزی و فلزات اساسی، معادل ۹۰ درصد ترکیب دارایی‌های شرکت را تشکیل داده است.

همچنین ۸۰ درصد دارایی‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ، مرکب از سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده و بیشترین سرمایه‌گذاری شرکت، در زنجیره سنگ آهن و فولاد متمرکز است.

این شرکت از سهامداران عمده مجموعه‌های بزرگ معدنی و فولادی ایران از قبیل شرکت‌های؛ معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، سنگ آهن گهرزمین، شرکت ملی مس، معدنی و صنعتی صبانور، مجتمع فولاد خراسان، آهن و فولاد ارفع، پویا انرژی، کارخانجات کابل‌سازی شهید قندی، تجلی توسعه معادن و فلزات، گسترش کاتالیست ایرانیان، پرتو تابان معادن و فلزات و شرکت کک طبس است.

این مجموعه یک هلدینگ توسعه‌محور با هدف ارتقاء معدن و صنایع معدنی در کشور به شمار می‌رود.

ساختمان شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

پروژه ها

شرکت صنایع فولاد کردستان

شرکت صنایع فولاد کردستان با هدف تولید و احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن در شهرستان بیجار و کارخانه ذوب و فولاد سازی با ظرفیت ۱ میلیون تن در شهرستان قروه در سال ۹۷ به ثبت رسید و با حمایت و تامین مالی سهامداران خود مشغول فعالیت جهت تحقق این اهداف می باشد.

شرکت صبا امید غرب خاورمیانه

شرکت صبانور با درصد مالکیت ۷۰ درصد و شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با درصد مالکیت ۳۰ درصد سهامدران شرکت صبا امید هستند. کارخانه مذکور با ظرفیت تولید ۱ میلیون تن گندله در سال در مجاورت کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره شهرک جهت تأمین خوراک لازم زنجیره فولاد کردستان احداث می گردد.

شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه

شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه مالک دو نیروگاه شهید باکری سمنان با ظرفیت ۱۶۵ مگاوات و نیروگاه شهید بسطامی شاهرود با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات می باشد. و در حال حاضر با اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ( فتوولتاییک ) ۱۰ مگاواتی سمنان قصد دارد تا به بازار تولید انرژی پاک وارد شود.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان مالک دو مجتمع در شهر سنگان دارای معادن سنگ آهن مختلفی می باشد که بر اساس توافق صورت گرفته با سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) مقرر گردیده است، سنگ آهن مورد نیاز کارخانه کنسانتره ۲.۵ میلیون تنی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان از آنومالی های A، B و C معادن سنگان تامین گردد.

شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه

مجتمع آهن و فولاد سرمد ابرکوه، بهره‌برداری از واحد نورد خود با ظرفیت تولید اسمی سالیانه ۴۵۰ هزارتن انواع میلگرد آجدار ۸ تا ۳۲ میلی‌متر را در آذر ماه ۱۳۹۵ آغاز نموده و طرح‌های احداث واحد کلاف و کارخانه فولادسازی با ظرفیت تولید سالیانه ۶۰۰ هزارتن شمش فولادی را نیز در راستای اهداف خود در دست دارد. واحد فولادسازی به صورت شارژ مستقیم هستند که این فناوری تا ۳۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کند.

شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه

با توجه به زیر ساخت های موجود و به منظور تکمیل سبد محصوﻻت تولیدی واحد نورد و نظر به تعداد اندک واحدهای سیم سازی در کشور، زود بازده بودن پروژه سیم سازی، تقاضای بازار برای این محصول و ارزش افزوده قابل توجه این محصول نسبت به محصوﻻت طولی، این شرکت ساخت یک واحد سیم سازی با ظرفیت تولید اسمی سالیانه ۴۰۰،۰۰۰ تن با هدف تولید مفتول و سیم فوﻻدی از سایز ۵.۵ تا ۱۶ میلیمتر از نوع آجدار و ساده با همکاری شرکت Primetals ایتالیا در سال ۱۳۹۶ از طریق شرکت CPG آلمان آغاز نموده است.

شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر

ایجاد ظرفیت ۳ میلیون تن ورق در یک مرحله از ویژگی‌های منحصر به فرد این کارخانه می‌باشد. شارژ آهن اسفنجی به روش گرم در کوره‌های EAF و همچنین به دلیل استفاده از تکنولوژی Endless شرکت پریمتالز، مصرف انرژی و مواد به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد که در ایران بی نظیر می باشد.

شرکت کاوند نهان زمین

هدف این طرح احداث واحد تولید بیلت فولادی به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در سال در اندیمشک خوزستان می باشد.

شرکت‌های سرمایه‌پذیر